• etamtrv@otenet.gr
 • +30 210 5986774

ΟΔΙΚΕΣ

Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία COVID-19 στην Αττική

espa logo

        

 

ΓΥΡΟΣ ΛΕΣΒΟΥ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ: 5 ΗΜΕΡΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  

1η ΜΕΡΑ: ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΜΥΤΙΛΗΝΗ:  Συγκέντρωση το απόγευμα μεταφορά στο λιμάνι του ΠΕΙΡΑΙΑ, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για ΜΥΤΙΛΗΝΗ. Διανυκτέρευση εν πλώ.

2η ΜΕΡΑ: ΑΓ.ΡΑΦΑΗΛ – ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ – ΜΑΝΤΑΜΑΔΟ – ΜΟΛΥΒΟ – ΠΕΤΡΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΛΥΚΟΦΙΛΟΥΣΑ:  Φθάνουμε το πρωί και ξεκινάμε την περιήγηση - γνωριμία με το νησί, με πρώτο σταθμό τη ΘΕΡΜΗ όπου βρίσκεται το γνωστό Μοναστήρι του ΑΓ.ΡΑΦΑΗΛ, επίσκεψη, προσκύνημα και συνεχίζουμε με την εκκλησία του ΤΑΞΙΑΡΧΗ και την θαυματουργή εικόνα, για να καταλήξουμε στο ΜΟΛΥΒΟ, την πλέον τουριστική περιοχή του νησιού. Κλείνουμε την ημέρα μας με το παραλιακό χωριό ΠΕΤΡΑ, με το χαρακτηριστικό βράχο της Παναγίας της Γλυκοφιλούσας, στο κέντρο του οικισμού. 'Αφιξη στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, διαν/ση.

3η μέρα : Μ.ΛΕΙΜΩΝΟΣ – ΣΙΓΡΙ – ΕΡΕΣΟΣ – ΚΑΛΛΟΝΗ: Πρωινό και συνεχίζουμε τη γνωριμία με το νησί. Η διαδρομή μας από τον κόλπο του Γέρας μας οδηγεί στη ΜΟΝΗ ΛΕΙΜΩΝΟΣ (ΑΓ. ΙΓΝΑΤΙΟΣ ) και το ΣΙΓΡΙ με το γνωστό απολιθωμένο δάσος. Η ΣΚΑΛΑ ΚΑΛΛΟΝΗΣ και η ΣΚΑΛΑ ΕΡΕΣΣΟΥ είναι δύο ακόμη περιοχές που θα γνωρίσουμε , πριν επιστρέψουμε στην πόλη της ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ, για περιπάτους γνωριμίας και διανυκτέρευση.

4η μέρα: ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΟΦΙΛΟΥ- ΠΛΩΜΑΡΙ - ΑΓΙΑΣΟΣ: Πρωινό και οι τελευταία περιήγηση στη νησί περιλαμβάνει, το φημισμένο ΠΛΩΜΑΡΙ και την ΑΓΙΑΣΟ με το ΝΑΟ ΤΗΣ ΚΟΙΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ, με την εικόνα της Παναγίας της Βρεφοκρατούσας. Αργά το απόγευμα τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για Πειραιά, διανυκτέρευση εν πλώ.

5η μέρα: ΠΕΙΡΑΙΑΣ  - ΑΘΗΝΑ: 'Αφιξη το πρωί στο λιμάνι του ΠΕΙΡΑΙΑ και μεταφορά στα σημεία εκκίνησης.

ΤΙΜΕΣ - ΠΑΡΟΧΕΣ

σε ΔίκλινοΕπιβάρυνση μονόκλινου δωματίου3ο άτομο εώς 12 ετών
248€ + 50€ 228€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ΠΕΙΡAIA - MYTIΛHNH & αντίστροφα σε θέσεις αεροπορικού τύπου.
 • Δύο διανυκτερεύσεις, σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 3*.
 • Δύο πρωινά σε μπουφέ.
 • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Αρχηγός – συνοδός.
 • Φόρος διαμονής.
 • Φ.Π.Α.

****SUPER****        

ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ: 5 ΗΜΕΡΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση το πρωί για το λιμάνι του Πειραιά, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για ΠΑΡΟ, άφιξη στην Παροικιά, περίπατοι γνωριμίας προς το Ενετικό κάστρο, την εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην παλαιά πόλη και στην Παναγία την Εκατονταπυλιανή, ακολουθεί τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και περιήγηση - γνωριμία με το όμορφο νησί των Κυκλάδων. Ξεκινάμε με το Μοναστήρι του Αγ. Αρσενίου (ένα από τα ιστορικότερα της Πάρου) όπου φυλάσσονται τα λείψανα του Αγίου και συνεχίζουμε με την κοιλάδα με τις Πεταλούδες, τον πανέμορφο βιότοπο της ποικιλίας Tiger moth με τα πορτοκαλοκόκκινα χρώματα. Επόμενος σταθμός μας η Αλυκή και το μουσείο “Σκορπιός”, έργο του ντόπιου ναυτικού Μπενέτου Σκιαδά. Θα θαυμάσουμε τη συλλογή από εντυπωσιακές μακέτες πλοίων και στον κήπο του τις μινιατούρες από τα πιο γνωστά μνημεία των Κυκλάδων. Συνεχίζουμε για τον Δρυό και το παραλιακό Πίσω Λιβάδι, όπου θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Λίγο αργότερα θα ανηφορίσουμε για τις Λεύκες, την πρώτη πρωτεύουσα του νησιού, με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και την εκκλησία της Αγίας Τριάδας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος για κολύμπι, περιπάτους προς το Ενετικό κάστρο, την εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην παλαιά πόλη και στην Παναγία την Εκατονταπυλιανή, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό μεταφορά στο λιμάνι της Πούντας όπου με το F/B θα περάσουμε στην Αντίπαρο. Επίσκεψη του ομώνυμου Σπηλαίου της Αντιπάρου, κολύμπι στην όμορφη παραλία του Αγίου Γεωργίου, περιήγηση στα γραφικά πλακόστρωτα της Χώρας, με τα λουλουδιασμένα σπίτια και το ενετικό κάστρο, γεύμα προαιρετικά και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το απόγευμα, θα γνωρίσουμε την κοσμοπολίτικη Νάουσα, με τα στενά δρομάκια της και το παραδοσιακό γεφύρι στην είσοδό της. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, διαν/ση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και ημέρα ελεύθερη για χαλάρωση, κολύμπι, περιπάτους η εναλλακτικά ακολουθείστε την πρόταση μας για προαιρετική εκδρομή στη ΝΑΞΟ. Θα επιβιβαστούμε στις 11:25 στο πλοίο της Blue Star Ferries και μετά από 45 περίπου λεπτά φθάνουμε στη ΝΑΞΟ και ξεκινάμε αμέσως την περιήγηση - γνωριμία με το νησί. Η διαδρομή μας ξεκινά από το χωριό Γαλανάδο, όπου υψώνεται ο πύργος του Μπελόνια και συνεχίζεται από το μικρό χωριό Δαμαλάς, για να καταλήξουμε στην ενδοχώρα και την κοιλάδα της Τραγαίας για να επισκεφθούμε το Χαλκί, με τη βυζαντινή εκκλησία της Παναγίας της Πρωτόθρονης και το αποστακτήριο κίτρου. Aκολουθεί επίσκεψη στην Παναγία τη Δροσιανή κοντά στο χωριό Μονή, σημαντικό μνημείο της παλαιοχριστιανικής περιόδου με ενδιαφέρουσες τοιχογραφίες. Επόμενη στάση η Απείρανθος με τα μαρμάρινα καλντερίμια και τα τέσσερα σπουδαία μουσεία, το Αρχαιολογικό, με ευρήματα κυρίως της Πρωτοκυκλαδικής περιόδου, το Γεωλογικό, με 2.000 εκθέματα από την φύση της Νάξου, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας με συλλογή από την πανίδα της περιοχής και ένα μικρό ενυδρείο, καθώς και το Λαογραφικό, με παραδοσιακά εκθέματα. Χρόνος ελεύθερος για επισκέψεις και γεύμα προαιρετικά και επιστροφή στη ΧΩΡΑ, για περιπάτους γνωριμίας. Το απόγευμα επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για ΠΑΡΟ, όπου μετά από ένα σύντομο θαλάσσιο ταξίδι θα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας στην Παροικία, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και μεταφορά στο λιμάνι για το ταξίδι της επιστροφής, τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους 10:45 για Πειραιά, άφιξη 14:45 και μεταφορά στα σημεία αναχώρησης.

ΤΙΜΕΣ - ΠΑΡΟΧΕΣ

σε Δίκλινο3ο άτομο εώς 12 ετών
335€ 215€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εκδρομές - περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Τέσσερις διαν/σεις με πρωινό μπουφέ στο ξενοδοχείο PANDROSSOS 3* στην ΠΑΡΟΙΚΙΑ.
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια οικονομικής θέσης, ΠΕΙΡΑΙΑ - ΠΑΡΟ και αντίστροφα.
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την επίσκεψη στην ΑΝΤΙΠΑΡΟ.
 • Αρχηγός – συνοδός.
 • Φόρος διαμονής.
 • Φ.Π.Α.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

ΣΤΗΝ "ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ" ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 07 ΙΟΥΛΙΟΥ & 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ: 5 ΗΜΕΡΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  

1Η ΜΕΡΑ: Αναχώρηση από Αθήνα 05:30, για το λιμάνι του Πειραιά, τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους 06:45 για Αστυπάλαια, άφιξη το απόγευμα, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στον ΠΕΡΑ ΓΙΑΛΟ, σε ένα τοπίο ήρεμο και μαγικό με το λευκό και το γαλάζιο να κυριαρχούν, γύρω από το κάστρο και την κεντρική πλατεία, ενώ οι οκτώ παραδοσιακοί ανεμόμυλοι, τονίζουν την ‘’ταυτότητα’’ του τοπίου, διαν/ση.

2Η ΜΕΡΑ: Πρωινό και γνωριμία με το δυτικό τμήμα του νησιού, η διαδρομή μας πανοραμική από το δρόμο των ανεμόμυλων μας οδηγεί στον 'Αγιο Κωνσταντίνο και τον παραθαλάσσιο οικισμό ΛΙΒΑΔΙ, με το πράσινο να κυριαρχεί και να ξεχωρίζει. Παραμονή για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά, επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη ΧΩΡΑ. Το απόγευμα ολοκληρώστε τη γνωριμία με τη Χώρα με επίσκεψη στο Ενετικό κάστρο του 13ου αιώνα με τη μοναδική θέα σε ολόκληρο το νησί, διαν/ση.

3Η ΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα γνωρίσουμε την ανατολική πλευρά του νησιού. Πρώτος σταθμός το ΡΩΜΑΙΚΟ ΛΟΥΤΡΟ ΤΟΥ ΤΑΛΛΑΡΑ, ένα συγκρότημα με εξαιρετικά σε χρώματα και τεχνική, ψηφιδωτά, όπου αναπαρίσταται ο ζωδιακός κύκλος και η προσωποποίηση του Χρόνου, των Εποχών και των Μηνών στην κύρια αίθουσα. Αμέσως μετά διασχίζοντας το φυσικό Ισθμό της Αστυπάλαιας φθάνουμε στην Μαλτεζάνα, που πήρε το όνομά της από του Μαλτέζους πειρατές που χρησιμοποιούσαν τον όρμο της ως ασφαλές κρησφύγετο. Σήμερα ονομάζεται και Ανάληψη και αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο οικισμό του νησιού. Είναι επίσης γνωστή για το γραφικό λιμανάκι με τα ψαροκάικα και τα απλωμένα δίκτυα όπου καθημερινά προμηθεύουν το νησί με φρέσκα ψάρια. Επιστροφή στη Χώρα, χρόνος ελεύθερος, διαν/ση.

4Η ΜΕΡΑ: Πρωινό και χρόνος ελεύθερος, για περιπάτους, κολύμπι, μέχρι το απόγευμα που ξεκινά το ταξίδι της επιστροφής . Εναλλακτικά προτείνουμε ΜΙΝΙ κρουαζιέρα με τουριστικό πλοιάριο, στις όμορφες νησίδες (ΚΟΥΝΟΥΠΕΣ, ΚΟΥΤΣΟΜΗΤΗΣ, ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ) που απλώνονται γύρω από την Αστυπάλαια. Επιβίβαση στο πλοίο τα απόγευμα και απόπλους ( 18:00) για Πειραιά, διαν/ση εν πλώ.

5Η ΜΕΡΑ: 'Αφιξη στο λιμάνι του Πειραιά στις 05:00 και μεταφορά στα σημεία εκκίνησης του ταξιδιού.

ΤΙΜΕΣ - ΠΑΡΟΧΕΣ

σε Δίκλινο3ο άτομο εώς 12 ετών
325€ 225€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εκδρομές - περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Τρείς διανυκτερεύσεις με πρωινό μπουφέ, στο ξενοδοχείο ASTYNEA 3* στη ΧΩΡΑ.
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια οικονομικής θέσης, ΠΕΙΡΑΙΑ – ΑΣΥΠΑΛΑΙΑ και αντίστροφα.
 • Αρχηγός – συνοδός.
 • Φόρος διαμονής.
 • Φ.Π.Α.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

 • ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝ

ΤαξίδιΏρες
Πειραιάς - Αστυπάλαια 06:45 - 16:25
Αστυπάλαια - Πειραιάς 18:00 - 05:00

ΚΑΒΑΛΑ - ΘΑΣΟΣ - ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑ ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ - ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΡΩΓΗΣ - ΜΑΡΩΝΕΙΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 15,29 ΙΟΥΛΙΟΥ & 12,26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ: 5 ΗΜΕΡΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση 07:30 από ΑΘΗΝΑ ημίωρη στάση για καφέ στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας, για την παραλία Κατερίνης, γεύμα προαιρετικά και μέσω ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ θα τακτοποιηθούμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην ΚΑΒΑΛΑ. Δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για ΚΕΡΑΜΩΤΗ, επιβίβαση στο F/B και απόπλους για το όμορφο νησί της ΘΑΣΟΥ. Πρώτος σταθμός ο ΛΙΜΕΝΑΣ και συνεχίζουμε για το γύρο του νησιού, ΣΚΑΛΑ - ΛΙΜΕΝΑΡΙΑ, για να φθάσουμε και να επισκεφθούμε τη ΜΟΝΗ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ. Η διαδρομή μας ακολούθως από τη ΧΡΥΣΗ ΑΚΤΗ μας οδηγεί στην παραλία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ, παραμονή, κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα επιστροφή στο λιμάνι και επιβίβαση στο ferry boat για ΚΕΡΑΜΩΤΗ ΚΑΒΑΛΑ. Δείπνο, διαν/ση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και γνωριμία με τη νότια ακτογραμμή της περιοχής και τη λιμνοθάλασσα του ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ. Η Θράκη είναι γνωστή για τις ομορφιές της ενδοχώρας, ωστόσο δεν υστερεί και από ‘’γοητευτικές παραλίες’’ όπως αυτή της ΑΡΩΓΗΣ που σήμερα θα επισκεφθούμε και θα έχουμε την ευκαιρία να κολυμπήσουμε. Το μεσημέρι θα φθάσουμε στη Μαρώνεια, που είναι κτισμένη στους πρόποδες του βουνού Ίσμαρος. Το χωριό διατηρεί μεγάλο μέρος από την αρχιτεκτονική του ταυτότητα, καθώς διασώζονται είτε αναπαλαιωμένα, είτε αφημένα στην φθορά του χρόνου πολλά από τα παλιά σπίτια. Στο κέντρο του χωριού ξεχωρίζει η βρύση, αλλά και τα πυκνόφυλλα πλατάνια που σκιάζουν τα καφενεδάκια και τις ψησταριές που υπάρχουν ολόγυρα. Ξεχωριστές και οι εκκλησίες του Αγ. Ιωάννη και της Παναγίας, που όχι μόνο βρίσκονται δίπλα - δίπλα, αλλά μοιράζονται και το ίδιο καμπαναριό. Επίσκεψη, γεύμα προαιρετικά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στην Κομοτηνή. Περίπατοι γνωριμίας στην πόλη, δείπνο, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Νωρίς το πρωί ξεκινάμε για το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης όπου με το F/B μετά από ένα δίωρο θαλάσσιο ταξίδι στο Θρακικό πέλαγος, θα φθάσουμε στο πανέμορφο νησί της Σαμοθράκης με το λιμάνι της Καμαριώτισσας. Είναι το μοναδικό λιμάνι της Σαμοθράκης, βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του Ακρωτηρίου και σύμφωνα με την παράδοση το όνομα Καμαριώτισσα προέρχεται από εικόνα της Παναγίας στο χωριό Καμάρες της Προποντίδας. Ξεκινάμε τη γνωριμία μας με τον Παραδοσιακό Οικισμό της Χώρας και συνεχίζουμε με τον αρχαιολογικό χώρο της ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑΣ για να καταλήξουμε στην όμορφη παραλία ΘΕΡΜΑ, όπου θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά, πριν καταλήξουμε και πάλι μετά από μια ενδιαφέρουσα περιήγηση, στο λιμάνι της Καμαριώτισσας, το απόγευμα για το ταξίδι της επιστροφής προς την Αλεξανδρούπολη και το ξενοδοχείο μας στην Κομοτηνή, το βράδυ, δείπνο, διαν/ση.

5Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ από τη γνωστή πλέον διαδρομή με μικρή ευχάριστη παράκαμψη, στην παραλία των ΝΕΩΝ ΠΟΡΩΝ, όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά. Ακολούθως μέσω ΛΑΜΙΑΣ με μικρή στάση σε καφέ της εθνικής οδού, φθάνουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.

ΤΙΜΕΣ - ΠΑΡΟΧΕΣ

σε ΔίκλινοΕπιβάρυνση μονόκλινου δωματίου3ο άτομο εώς 12 ετών
298€ + 100€ 278€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Διαμονή (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο « ΕSPERIA » 3* στην ΚΑΒΑΛΑ και (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο « ΑΝΑΤΟΛΙΑ » 3* στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ.
 • Τέσσερα πρωινά και τέσσερα δείπνα σε πλούσιο μπουφέ.
 • Tα εισιτήρια του F/B για ΘΑΣΟ.Tα εισιτήρια του πλοίου για τη Σαμοθράκη.
 • Αρχηγός – συνοδός.
 • Φόρος διαμονής.
 • Φ.Π.Α.

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΡΓΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 15,21 ΙΟΥΛΙΟΥ & 03,12,16,20,24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ: 5 ΗΜΕΡΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση 07:00 π.μ από Aθήνα. Η διαδρομή μας μέσω της κρεμαστής γέφυρας Ρίου- Αντιρρίου, ΙΟΝΙΑΣ και ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ, με ενδιάμεσες στάσεις μας οδηγεί στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Επιβίβαση στο F/B και απόπλους για το όμορφο νησί των Φαιάκων. 'Αφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό, θα επισκεφθούμε το ΑΧΙΛΛΕΙΟ, μία από τις γνωστές βασιλικές επαύλεις της Ευρώπης και ίσως το σημαντικότερο αξιοθέατο αρχιτεκτόνημα της Κέρκυρας που βρίσκεται στον οικισμό Γαστούρι, περίπου 10 χλμ. από την πόλη. Χτίστηκε το 1890 με εξ ολοκλήρου δαπάνη της αυτοκράτειρας Ελισάβετ της Αυστρίας, η οποία λόγω της ευαίσθητης υγείας της ζήτησε την οικοδόμησή της. Την έπαυλη την αφιέρωσε στον Αχιλλέα, απ’ όπου και το όνομα της, τον περίβολο της οποίας πλούτισε με αγάλματα από την αρχαία ελληνική μυθολογία. Ακολουθεί επίσκεψη στο ΚΑΝΟΝΙ, στο Μοναστήρι της Παναγίας Βλαχέρνας και το ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ ενώ λίγο αργότερα θα κάνουμε την πρώτη γνωριμία μας με την πόλη, Ακολουθεί γεύμα προαιρετικά και ξεκούραση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση, χρόνος ελεύθερος για κολύμπι, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα ολοκληρώσουμε τη γνωριμία με την πόλη με επίσκεψη στη Σπιανάδα, την κεντρική πλατεία του νησιού και τόπο συνάντησης των κατοίκων και των επισκεπτών της Κέρκυρας. Κατασκευάστηκε σύμφωνα με το στυλ των Βασιλικών Κήπων της Ευρώπης. Είναι η μεγαλύτερη πλατεία των Βαλκανίων και απ' τις μεγαλύτερες της Ευρώπης. Δίπλα στην πλατεία βρίσκεται ο πεζόδρομος του Λιστόν με κτίρια ενετικής και γαλλικής αρχιτεκτονικής, ενώ θα έχουμε τη δυνατότητα να επισκεφθούμε και το Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, πολιούχου του νησιού. Στη συνέχεια επιστρέφουμε στη γραφική παραλία του ξενοδοχείου μας στις ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ, για χαλάρωση και κολύμπι. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διαν/ση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για ΚΑΣΣΙΟΠΗ, το μεγαλύτερο χωριό στη βόρεια πλευρά του νησιού, 38 χλμ από την πόλη, με 1200 περίπου κατοίκους. Ξεχωρίζει για τις μοναδικές παραλίες του και το πλούσιο ιστορικό παρελθόν, στάση και συνεχίζουμε μέσω ΑΧΑΡΑΒΗΣ για τη ΡΟΔΑ ένα παραδοσιακό ψαροχώρι, γνωστό για την αμμώδη παραλία του, τους ζεστούς και φιλόξενους ανθρώπους, τις παραδοσιακές ταβέρνες, τα εστιατόρια, παραμονή, κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα θα βρεθούμε στην ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ, για να απολαύσουμε τον καφέ μας στο υπέροχο τοπίο που προσφέρει ο μαγευτικός κολπίσκος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό με την άφιξη μας στο λιμάνι αποχαιρετάμε το όμορφο νησί των Φαιάκων, με την επιβίβαση μας στο F/B για ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ. Το ταξίδι μας προς Αθήνα συνεχίζεται με ενδιάμεσες στάσεις στην όμορφη κωμόπολη της ΠΑΡΓΑΣ, την Αμφιλοχία και την περιοχή του Αιγίου, άφιξη το βράδυ.

ΤΙΜΕΣ - ΠΑΡΟΧΕΣ

σε ΔίκλινοΕπιβάρυνση μονόκλινου
δωματίου
3ο άτομο εώς 12 ετών
298€ + 100€ 278€
Για κρατήσεις έως 30 ημέρες πριν την αναχώρηση και για περιορισμένο αριθμό θέσεων, με προκαταβολή παρέχεται έκπτωση στους ενήλικες 20 € ανά άτομο

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εκδρομές - περιηγήσεις με σύγχρονα πούλμαν.
 • Διαμονή, 4 διαν/σεις, στα ξενοδοχεία POTAMAKI BEACH 3*, στις ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ & CORFU HELLINIS 3* στο ΚΑΝΟΝΙ.
 • Τέσσερα πρωινά και τέσσερα δείπνα σε μπουφέ.
 • Εισιτήρια F/B HΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ και αντίστροφα.
 • Αρχηγός-συνοδός
 • Φόρος διαμονής.
 • Φ.Π.Α.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

 • ΣΤΙΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ, 15/7/23,  12/8/23, 16/8/23, Η ΔΙΑΜΟΝΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ‘’CORFU HELLINIS 3*’’ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΤΙΜΗ, ΣΤΙΣ 12/8 & 16/8/23, ΚΑΤΑ 12€ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2ΚΛΙΝΟΥ / 3ΚΛΙΝΟΥ
 • ΣΤΙΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ, 21/7/23, 3/8/23, 20/8/23 & 24/8/23 Η ΔΙΑΜΟΝΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΞΕΝ/ΧΕΙΟ POTAMAKI 3*.
 • ΣΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 21/7/23, Η ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ 4ΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΣΚΥΡΟΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 01 ΙΟΥΛΙΟΥ & 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ: 3 ΗΜΕΡΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση νωρίς το πρωί για Κύμη με ενδιάμεση στάση, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους στα Λινάρια, το γραφικό λιμάνι της Σκύρου, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, Skiros Palace, πάνω σε υπέροχη παραλία. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διαν/ση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για το βόρειο μέρος του νησιού, με τα πυκνά πευκοδάση που πολλές φορές φτάνουν μέχρι τη θάλασσα, παραδοσιακά άσπρα σπιτάκια, μικρά εκκλησάκια και πανέμορφες παραλίες με γαλήνια ατμόσφαιρα και πεντακάθαρα νερά. Εκεί θα συναντήσουμε την Ατσίτσα, γραφικό χωριό χτισμένο μέσα στο πράσινο με πολλούς γραφικούς κολπίσκους. Ακολουθεί επίσκεψη στη ΧΩΡΑ, χτισμένη αμφιθεατρικά στις πλαγιές λόφου, στη σκιά ενός Μεσαιωνικού κάστρου, με τα παραδοσιακά καλντερίμια και την αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική, για να επισκεφθούμε το Αρχαιολογικό Μουσείο και το Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Φαλτάιτς και τον οικισμό Μαγαζιά που βρίσκεται κάτω από τη Χώρα, με την υπέροχη αμμουδερή παραλία. Επιστροφή, στο ξενοδοχείο, δείπνο, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στο νότιο τμήμα του νησιού, για να γνωρίσουμε την όμορφη παραλία της Καλαμίτσας και το παραθαλάσσιο χωριό Πεύκο. Λίγο αργότερα φθάνουμε στα Λινάρια, επιβίβαση στο Ferry Boat, απόπλους για Κύμη και συνεχίζουμε μέσω Ερέτριας, στάση, για να καταλήξουμε το βράδυ στην Αθήνα.

ΤΙΜΕΣ - ΠΑΡΟΧΕΣ

σε ΔίκλινοΕπιβάρυνση μονόκλινου δωματίου3ο άτομο εώς 12 ετών
198€ + 60€ 98€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Διαμονή (2) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* (SKYROS PALACE).
 • Δύο πρωινά και δύο δείπνα σε πλούσιο μπουφέ, με δωρεάν αναψυκτικά, κρασί, μπύρα.
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια ΚΥΜΗ - ΣΚΥΡΟ και αντίστροφα.
 • Αρχηγός-συνοδός
 • Φόρος διαμονής.
 • Φ.Π.Α.

ΚΑΒΑΛΑ - ΘΑΣΟΣ

ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ - ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑΣ
ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΓΓΙΤΗ – ΔΡΑΜΑ - ΠΡΟΠΟΔΕΣ ΟΛΥΜΠΟΥ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 02 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ: 4 ΗΜΕΡΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση 07:00 από ΑΘΗΝΑ ημίωρη στάση για καφέ στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας, για τον γραφικό οικισμό του ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, με τη μοναδική θέα στη θάλασσα του Θερμαϊκού και την πόλη της Θεσσαλονίκης. Γεύμα προαιρετικά και συνεχίζουμε μέσω ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ για να τακτοποιηθούμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην ΚΑΒΑΛΑ. Δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για ΚΕΡΑΜΩΤΗ, επιβίβαση στο F/B και απόπλους για το όμορφο νησί της ΘΑΣΟΥ. Πρώτος σταθμός ο ΛΙΜΕΝΑΣ και συνεχίζουμε για το γύρο του νησιού, ΣΚΑΛΑ - ΛΙΜΕΝΑΡΙΑ, για να φθάσουμε και να επισκεφθούμε τη ΜΟΝΗ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ. Η διαδρομή μας ακολούθως από τη ΧΡΥΣΗ ΑΚΤΗ μας οδηγεί στην παραλία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ, παραμονή, κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα επιστροφή στο λιμάνι και επιβίβαση στο ferry boat για ΚΕΡΑΜΩΤΗ ΚΑΒΑΛΑ. Δείπνο, διαν/ση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στην ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑΣ, που βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του κατάφυτου όρους Παγγαίου, σε μια θαυμάσια τοποθεσία, σε υψόμετρο 753 μ.. Είναι ένας από τους δύο ιερούς χώρους της Ανατολικής Μακεδονίας, που συνεχίζει και σήμερα να αποτελεί πόλο έλξης πλήθους πιστών, που έρχονται να προσκυνήσουν την “αχειροποίητο εικόνα της Θεοτόκου” και να ηρεμήσουν μέσα στο γαλήνιο περιβάλλον της. Παραμονή - προσκύνημα και συνεχίζουμε για την επίσκεψη μας στο Σπήλαιο πηγών Αγγίτη, που είναι το μεγαλύτερο ποτάμιο σπήλαιο του κόσμου, με μήκος 11 χιλιόμετρα και βρίσκεται στην Προσοτσάνη του νομού Δράμας. Η ιδιαιτερότητα του είναι ότι στο δάπεδό του κυλάει ο ποταμός Αγγίτης. Ο πλούσιος διάκοσμός του περιλαμβάνει τεράστιους σταλακτίτες. Το σπήλαιο είναι επισκέψιμο σε μήκος 500 μέτρων ενώ συνολικά εκτείνεται σε μήκος άνω των 10 χιλιομέτρων. Το μεσημέρι καταλήγουμε στην πόλη της ΔΡΑΜΑΣ. Χρόνος ελεύθερος στο χώρο του Δημοτικού κήπου και την Πλατεία Ελευθερίας, για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας την ΚΑΒΑΛΑ, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διαν/ση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ από τη γνωστή πλέον διαδρομή με μικρή ευχάριστη παράκαμψη, στην παραλία των ΝΕΩΝ ΠΟΡΩΝ, όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά. Ακολούθως μέσω ΛΑΜΙΑΣ με μικρή στάση σε καφέ της εθνικής οδού, φθάνουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.

ΤΙΜΕΣ - ΠΑΡΟΧΕΣ (ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ)

σε ΔίκλινοΕπιβάρυνση μονόκλινου
δωματίου
3ο άτομο ως 12 ετών
215€ + 60€ 195€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Διαμονή (3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο « ΕSPERIA » 3* της ΚΑΒΑΛΑΣ.
 • Τρία πρωινά σε μπουφέ & τρία δείπνα.
 • Εισιτήρια πλοίου για τη ΘΑΣΟ.
 • Αρχηγός - συνοδός.
 • Φ.Π.Α.
 • Φόρος διαμονής.

ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ & ΠΙΚ ΝΙΚ ΣΤΗ ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ - ΓΡΕΒΕΝΑ - ΓΕΦΥΡΙ ΖΙΑΚΑ
ΠΕΡΙΒΟΛΙ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΡΥΜΟΣ ΠΙΝΔΟΥ - ΕΛΑΤΗ - ΠΕΡΤΟΥΛΙ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 03 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ: 3 ΗΜΕΡΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση 07:15, μικρή στάση στην περιοχή του Σχηματαρίου και της Λαμίας και συνεχίζουμε για μαγευτικά τοπία της λίμνης Πλαστήρα και την ΠΛΑΖ ΛΑΜΠΕΡΟΥ, στην ανατολική πλευρά όπου και θα γευματίσουμε προαιρετικά. Αμέσως μετά αφήνουμε τα όμορφα τοπία με την πυκνή βλάστηση και αναχωρούμε για τον πόλη των ΤΡΙΚΑΛΩΝ, στάση, επίσκεψη. Αργά το απόγευμα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διαν/ση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη των ΓΡΕΒΕΝΩΝ, επίσκεψη και συνεχίζουμε για το δίτοξο πέτρινο γεφύρι του Ζιάκα. Λίγο αργότερα θα φθάσουμε στο περιβόλι που θα αποτελέσει την αφετηρία της εξαιρετικής εκδρομής μας, που συνδυάζει πορεία με τζιπ 4Χ4 αλλά και ελαφριά πεζοπορία στον ακατέργαστο Εθνικό Δρυμό της Βάλια Κάλντα. Ξεκινώντας από τα όρια του πυρήνα θα διασχίσουμε την κοιλάδα ανάμεσα από την πιο εξελιγμένη μορφή φυσικής αποκλάδωσης προς το Αρκουδόρεμα θα ενημερωθούμε από τους εξειδικευμένους δασοπόνους για την πανίδα και την χλωρίδα του δρυμού όπως τα σπάνια κόκκινα πεύκα, την δηλητηριώδη πομπίνα, την σαρκοφάγο πιγκουίκουλα και θα γνωρίσουμε τη δενδροχρονολόγηση αλλά και τα σπάνια είδη μανιταριών. Θα αποχαιρετίσουμε τη κοιλάδα με ένα πολύ γευστικό ελαφρύ γεύμα ( πικ – νικ), σε ένα τοπίο καταπληκτικό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διαν/ση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε τα ορεινά χωριά των ΤΡΙΚΑΛΩΝ στις πλαγιές του Κόζιακα, ΠΥΛΗ και ΕΛΑΤΗ, χτισμένα σε ένα καταπράσινο τοπίο, "πνιγμένο" στα έλατα. Ακολουθεί πορεία επιστροφής για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ.

ΤΙΜΕΣ - ΠΑΡΟΧΕΣ (ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ)

σε ΔίκλινοΕπιβάρυνση μονόκλινου
δωματίου
3ο άτομο ως 12 ετών
199€ + 50€ 185€
Οι πιο πάνω τιμές ισχύουν για κρατήσεις εως 13.05.23

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Διαμονή, (2) διανυκτερεύσεις, στο ξενοδοχείο Κ. FAMISSI 4* της ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ.
 • Δύο πρωινά και δύο δείπνα.
 • Η εκδρομή με τα ΤΖΙΠ 4Χ4 στη Βάλια Κάλντα.
 • Το ελαφρύ γεύμα στο δάσος ( πικ – νικ).
 • Αμοιβή εξειδικευμένου δασοπόνου για την ξενάγηση στο δάσος .
 • Αρχηγός – συνοδός.
 • Φ.Π.Α.
 • Φόροι διαμονής.

ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ - ΛΙΧΑΔΟΝΗΣΙΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΜΑΪΟΥ 2023
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ: ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  

Αναχώρηση 07:30 για ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ, με ενδιάμεση στάση. 'Αφιξη επιβίβαση στο καραβάκι για επίσκεψη στα Λιχαδονήσια, ένα σύμπλεγμα μικρών νησιών, τα οποία αναδύθηκαν μετά από μεγάλο σεισμό πριν χιλιάδες χρόνια. Τα μεγαλύτερα από τα νησάκια είναι η Στρογγυλή και η Μανολιά, λίγο μικρότερα είναι η Μικρή Στρογγυλή, το Στενό, η Βάγια και μερικά ακόμα μικρότερα που ονομάζονται Ποντικονήσια. Στην περιήγησή μας θα δούμε το ναυάγιο, τις φώκιες, απομεινάρια αρχαίου οικισμού, τον Φάρο και γύρω του σκορπισμένα ερείπια της Ιεράς Μονής του 12ου αιώνα μ.Χ, που μόνασε ο Όσιος Γρηγόριος ο Μυροβλήτης. Στη Μανολιά βρίσκεται η οργανωμένη παραλία και μπορείτε να βρείτε φαγητό και μεζεδάκια. Το μεσημέρι επιστροφή στα Καμένα Βούρλα, σχετική παραμονή και αναχώρηση για Αθήνα, με ενδιάμεση στάση, άφιξη το βράδυ.

ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ: 35€

Σημείωση: Περιλαμβάνονται τα εισιτήρια του τουριστικού πλοιαρίου .

 

 

ΠΑΛΑΜΗΔΙ - ΝΑΥΠΛΙΟ - ΤΟΛΟ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: ΚΥΡΙΑΚΗ 04 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ: ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  

Αναχώρηση στις 08:00 για ΙΣΘΜΟ, στάση. Συνεχίζουμε μέσω ΑΡΓΟΥΣ για ΠΑΛΑΜΗΔΙ, με την εκπληκτική θέα στον Αργολικό κόλπο και το ΜΠΟΥΡΤΖΙ. Λίγο αργότερα φθάνουμε στο ΤΟΛΟ, όπου θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα θα απολαύσουμε τον καφέ μας στην παραλία του ΝΑΥΠΛΙΟΥ. Αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση στο ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ, άφιξη το βράδυ.

ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ: 20€

 

 

ΚΥΘΝΟΣ // ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΝΑΛΑ - ΧΩΡΑ - ΛΟΥΤΡΑ

 ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ: ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  

Αναχώρηση νωρίς το πρωί για το λιμάνι του Λαυρίου, απόπλους ( για Μέριχα, το λιμάνι της ΚΥΘΝΟΥ. Η γνωριμία μας με το νησί ξεκινά με επίσκεψη, προσκύνημα στην ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΝΑΛΑ και συνεχίζεται με τη ΧΩΡΑ η ΜΕΣΑΡΙΑ, κτισμένη αμφιθετρικά στην πλαγιά ενός λόφου, με μικρές πλατείες, γραφικά δρομάκια, καμάρες και ανεμόμυλους να δίνουν ένα ιδιαίτερο χρώμα. Επόμενος σταθμός τα ΛΟΥΤΡΑ, γνωστά και για τις ιαματικές τους πηγές και την πολύ όμορφη παραλία τους, όπου μπορούμε να κολυμπήσουμε αλλά και να γευματίσουμε προαιρετικά. Η επιστροφή μας το απόγευμα στο Μέριχα, σχετική παραμονή και απόπλους για ΛΑΥΡΙΟ, άφιξη και μεταφορά στην Αθήνα.

ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ: 60€

Περιλαμβάνονται τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια του πλοίου, ΛΑΥΡΙΟ - ΚΥΘΝΟ - ΛΑΥΡΙΟ.

 

 

"ΑΠΟΔΡΑΣΗ" ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΤΖΙΑ

 ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ: ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  

Αναχώρηση νωρίς το πρωί για το λιμάνι του Λαυρίου, απόπλους για το όμορφο νησί των δυτικών Κυκλάδων, άφιξη στο λιμάνι της Τζιας. Η περιήγηση - γνωριμία με το νησί ξεκινά από την Χώρα – Ιουλίδα. Παραμονή για περπάτημα στα γραφικά σοκάκια της Χώρας και για όσους επιθυμούν έως τον Λέοντα της Ιουλίδας. Αμέσως μετά θα γνωρίσουμε τον τουριστικό οικισμό Κούνδουρο, ενώ η διαδρομή μας θα περάσει από το Γιαλισκάρι και το κοσμοπολίτικο Βουρκάρι. πριν καταλήξουμε στον ΟΤΖΙΑ για κολύμπι και φαγητό. Αργά το απόγευμα θα γίνει η επιβίβαση στο F/B για την επιστροφή στο λιμάνι του ΛΑΥΡΙΟΥ και συνεχίζουμε για Αθήνα, άφιξη αργά το βράδυ.

ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ: 50€

Περιλαμβάνονται και τα εισιτήρια F/B ΛΑΥΡΙΟ - ΚΕΑ - ΛΑΥΡΙΟ.

 

 

ΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΡΩΣΣΟ - ΜΟΝΗ ΟΣΙΟΥ ΔΑΥΙΔ - ΡΟΒΙΕΣ - ΑΙΔΗΨΟΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ: ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  

Αναχώρηση στις 07:30, στάση στην παραλία της ΑΡΤΑΚΗΣ και συνεχίζουμε για ΠΡΟΚΟΠΙ, επίσκεψη, προσκύνημα στον ΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΡΩΣΣΟ. Επόμενος σταθμός η ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΟΣΙΟΥ ΔΑΥΔΙΔ και οι ΡΟΒΙΕΣ όπου θα γευματίσουμε προαιρετικά. Η επιστροφή μας μέσω ΑΙΔΗΨΟΥ - ΑΡΚΙΤΣΑΣ με ενδιάμεση στάση, άφιξη το βράδυ.

ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ: 30€

Περιλαμβάνονται και τα εισιτήρια F/B ΑΔΗΨΟΥ - ΑΡΚΙΤΣΑΣ .